Segona visita. Repartim les fulles.

mai 12, 2014 by xavi // Leave a Comment

Aquesta setmana de primavera estem repartint les fulles del programa Arbres a l’Aula (AaA). Durant tota la setmana passarem a visitar els arbres, a veure com els esteu cuidant! També farem una classe d’educació ambiental, explicant per que serveixen les fulles i quines són les de cadascuna de les espècies que teniu a la classe.
Us portarem un bon grapat de fulles (una per cada dos alumnes) per tal que quan li dediqueu una estona al programa AaA, pugau olorar-les, calcar-les, observar-les, trencar-les! i així les conegau una miqueta més!
Compareu les fulles de carrasca, de lledoner, de garrofer i les de pi! A que són ben diferents!!!
Benvinguda la primavera, benvingudes les fulles!!


Leave a Reply

  • (will not be published)

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>