Tercera visita, repartim els fruits.

nov 4, 2014 by xavi // Leave a Comment

Aquesta setmana i la passada l’equip tècnic d’Arbres a l’Aula ha estat repartint els fruits dels arbres que teniu a classe. Així que ja gairebé tots i totes teniu al vostre racó de l’arbre lledons, garrofes, glans i pinyes per tal de tocar, tastar, dibuixar i olorar. Us hem donat un fruit per cada tres xiquets/es per tal que tots pugueu manipular. D’això tracta Arbres a l’Aula, de conèixer amb les mans aquests quatre arbres autòctons que alhora ens parlen de la nostra natura, del nostre paisatge i del nostre territori. La visita va acompanyada d’una sessió d’educació ambiental per tal d’explicar als xiquets i a les xiquetes que són les llavors, quina és quina, com funciona la tardor, perquè hi ha arbres caducs i perquè hi ha de perennes…i hem respost les vostres qüestions que com sempre són moltes i molt divertides i interessants. Ara us toca a vosaltres treballar amb les llavors, tocar-les i seguir les recomanacions i propostes de les vostres agendes de l’arbre que teniu a les classes.

la foto 5' la foto 1 la foto 3 la foto 4' IMG_2225' IMG_2228' IMG_2229' IMG_2227' la foto 1'

Leave a Reply

  • (will not be published)

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>