Ja tenim ací la plantació!

feb 16, 2015 by xavi // Leave a Comment

Al març del 2014 vam començar la VII edició d’Arbres a l’Aula. Hem tingut 4 arbres amb nosaltres durant un any, els hem cuidat i ells ens han ensenyat un fum de coses. Arriba l’hora de deixar-los en llibertat i per això ens reunirem les 13 escoles que hem participat per tal de plantar els arbres en un espai apte per ells. Ho farem el proper divendres 20 de febrer. Serà a Gandia clar, aquesta vegada canviem de lloc, al parc de la ribera del Riu Serpís però al sector est (al voltant del poliesportiu). El punt de reunió serà entre les 9,30 hores i les 10,00 hores davant del Casal Jove de Gandia (antiga Gandia TV, anomenada Alqueria Laborde). Des d’allí baixarem al riu i plantarem els arbres mitjançant un senzill joc que ens permetrà plantar cada arbre al lloc que li correspon. Després esmorzarem tots i totes, i us convidarem a  un suc de  taronja ecològica de l’Ecomuseu Vernissa Viu. Finalment farem l’entrega dels diplomes per haver participat en aquesta edició d’Arbres a l’Aula. Felicitats a tots i totes, heu treballat de valent i des de l’equip tècnic us volem felicitar per tot plegat. Gràcies. Ens veiem el divendres.

plantada

Leave a Reply

  • (will not be published)

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>