La setena plantació d’Arbres a l’Aula

mar 22, 2015 by xavi // Leave a Comment

El febrer es va acabar amb la plantació dels arbres que heu estat cuidant durant un any a la vostra classe. Fa un poco de pena deixar-los anar, però a la vegada també és bonic que visquen en llibertat i que pugueu pensar que es poden fer gegants i ben grans.

Per a nosaltres és un plaer veure-us arribar portant tot orgulloses els arbres i gaudim de veure com els planteu! Primer la trobada, després el joc buscant els forats i finalment la taronjada i l’entrega dels diplometes. És un dia complert.

Nosaltres estem molt nervioses aquell dia, sou quasi 600 xiquets i xiquetes i tot ha d’eixir bé. Nosaltres som 10 persones per tal d’acompanyar-vos i assegurar-nos que tot queda perfecte. Hem d’agraïr a Rosa Casanova i al seu equip humà que sempre venen a tirar-nos una maneta. La regidora, Marta Cháfer, també ve impacient per entregar els diplomes, és un moment bonic, venen alguns regidors dels partits de l’oposició, aquest any Liduvina Gil, i també altres membres del govern com Clara Carbonell. Va passar Rafa Garcia, el director de Parcs i Jardins per veure que tot estava en ordre i estan tots els vostres mestres que venen alegres de veure que teniu il·lusió de plantar i de jugar a l’aire lliure.

Acabeu la vostra experiència en el programa ”Arbres a l’Aula” i esperem que aquest viatge d’un any us haja deixat records bonics, que ara tingueu quatre nous amics als quals coneixeu be; el pi, la carrasca, el garrofer i el lledoner i que recordeu sempre que els arbres són els nostres principals alïats durant aquesta vida que tenim i que hem de conviure el millor que puguem amb ells.

Vos deixem algunes fotos de la magnífica jornada de plantación al sector E del parc del Riu Serpís:

1 2 3 4 5 6 DSC_7866 DSC_7875 DSC_7879 DSC_7889 DSC_7890 DSC_7896 DSC_7903 DSC_7909 DSC_7920

Leave a Reply

  • (will not be published)

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>