Durant aquesta tardor hem repartit els fruits de la VIII edició

des 23, 2015 by xavi // Leave a Comment

Hem repartit els frutis dels vostres arbres. Hem passat per totes les classes a veure’ls i a repartir-vos les pinyes, els lledons, les garrofes i les glans. Ha estat genial tornar a trobar-vos, i també tornar a trobar els nostres/vostres arbres!

Estem contents de veure com els cuideu i com esteu implicats en la seua cura. Ara ja estem preparant la plantada de la VIII edició i el començament de la IX edició (quins nervis). L’Ajuntament de Gandia continua confiant en el programa Arbres a l’Aula i això ens dona energies per seguir treballant i millorant el programa.

Ens trobem a la plantada!

 


Leave a Reply

  • (will not be published)

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>